YINGERS GELLAK SETS

Met een gellak set van Yinger heb jij alles in huis om je perfecte nagels zelf te aan te brengen. Creëer jouw eigen salon aan huis met één van onze gellak sets. Kies voor de Salon Premium Set of de On The Go Set, en bepaal zelf hoe veel kleuren gellak je erbij wilt. In de gellak set zit alles wat je nodig hebt om geweldige gelnagels aan te brengen, zoals een UV-ledlamp en 11 accessoires.

 

Bekijk ze hier
Professionele starter set

Salon premium set

Salon premium set yinger
  • Inclusief 11 accessoires; primer, base- & top coat + meer.
  • Inclusief hoogwaardige UV/LED hardingslamp, salonkwaliteit.
  • Inclusief luxe bewaardoos.
  • 5 of 7 gellaks naar keuze.

Inclusief 5 kleuren

€199.95
€124.95

inclusief 7 kleuren

€224.95
€139.95
Salon op zakformaat

On the go set

On the go set yinger
  • Inclusief 11 accessoires; primer, base & top coat en meer.
  • Inclusief compacte LED hardingslamp, perfect voor onderweg.
  • 1 of 4 gellaks naar keuze.

Inclusief 1 kleur

€129.95
€62.95

Inclusief 4 kleuren

€169.95
€84.95

Welke set heb ik nodig?

Het grote verschil tussen de gellak sets zijn de hardingslampen. De grotere UV/LED hardingslampen zie je vaak in professionele nagelstudio’s terug waar de compacte LED hardingslamp perfect is voor onderweg. Onder de grote lamp is ruimte voor een hele hand of voet, bij de compacte lamp is er ruimte voor vier vingers.


Yinger’s gellak sets

Met een gellak set van Yinger heb jij alles in huis om je perfecte nagels zelf te creëren. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Creëer jouw eigen salon aan huis met een van onze gellak sets en verwen je nagels als een pro. Met deze professionele gellak set ben je uitgerust van top tot teen, in de meest letterlijke vorm. Voorzien van 70 unieke kleuren naar keuze is deze gellak set de perfecte start van jouw kleurcollectie.

Nailcare

Gellak aanbrengen is zo veel meer dan alleen je nagels lakken. Daarom hebben wij elke gellak set helemaal compleet gemaakt. Alles wat je nodig hebt om stressbestendig geweldige nagels aan te brengen is inbegrepen. De gellak sets komen inclusief UV/LED hardingslamp, en 11 accessoires die je nodig hebt om de gellak zo lang mogelijk te behouden. Breng je gellak aan volgens de instructie en alle accessoires in de gellak set en geniet ruim 14 dagen van vlekkeloze nagels.

Wil je alvast bekijken hoe je de gellak moet aanbrengen? Bekijk onze instructie hier!

Verschillende gellak sets

Op ieder potje past een dekseltje, en zo is er ook voor iedere beauty liefhebber een perfecte gellak set. Om keuzestress te voorkomen bieden we twee verschillende soorten sets aan. Voor de bezige bijtjes die eigenlijk geen moment van de dag stil kunnen zitten hebben we een perfecte set: de On The Go gellak set. Deze gellak set is perfect voor onderweg en kan zelfs in het openbaar vervoer gebruikt worden. Voor de luxepaardjes onder ons hebben we de  Salon Premium Set, het verschil tussen deze twee zit in de UV-lamp. Bij de On The Go set is de UV-lamp op zakformaat en is er plaats voor 4 vingers. Bij de Salon Premium Set pas er een gehele hand of voet onder de lamp. De hoeveelheid kleuren bij je gellak set kies je zelf!

Gellak verwijderen

Het grootste plezier zit natuurlijk in het aanbrengen van je gellak, en het genieten tijdens de ruime twee weken met perfecte nagels. Maar wat nou als je toe bent aan een nieuwe kleur? Een kleur die past bij je mood, Yinger heeft er genoeg. Daarom maken we het verwijderen van de gellak net zo eenvoudig als het aanbrengen. In de gellak sets zitten alle instrumenten die je nodig hebt voor het professioneel verwijderen van je gellak. Easy-peasy!

Bekijk hier de instructies voor het verwijderen van je gellak

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijven we blogs, houden we kortingsacties en bieden wij exclusieve promoties aan voor onze leden. Iets voor jou? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Yinger gebruikt jouw persoonsgegevens zoals beschreven staat in ons privacybeleid

0
Winkelmand