Klantenservice

Klantenservice

Prijzen Yinger

alle getoonde prijzen in onze Webshop zijn inclusief BTW

Klachtenprocedure Yinger

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via ons emailadres hello@yinger.nl. U ontvangt van uw klacht geen ontvangsbevestiging maar wel zullen we binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er niet uit? Dan kunt uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/econsumer/odr/).
Vooralsnog gaan wij ervan uit dat we eruit komen!
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Jump on.


Who's wearing it?

Wil je met jouw nagelcreaties op onze Instagram komen?
Tag @yingercosmetics
in je foto en vergeet niet te vermelden welke kleur je gebruikt!

yinger first snow of winter gellak
gellak kopen
gellak

Blijf op de hoogte

Regelmatig schrijven we blogs, houden we kortingsacties en bieden wij exclusieve promoties aan voor onze leden. Iets voor jou? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Yinger gebruikt jouw persoonsgegevens zoals beschreven staat in ons privacybeleid

0
Winkelmand