VERWIJDEREN GELLAK

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Het leven is al hectisch genoeg, elke kans op ontspanning moet je met beide handen aanpakken. En die handen verdienen zelf ook een verwenmoment. Daarom gebruik je Yinger. Het beste voor je nagels, en een rustmoment voor jezelf.

Gellak verwijderen: easy does it

Gellak verwijderen een lastig klusje? Nee hoor! De verwijder producten van Yinger zijn ervoor gemaakt om snel en eenvoudig gellak te verwijderen. De materialen die gebruikt worden voor het verwijderen van gellak zijn huidvriendelijk en van hoge kwaliteit. Met ons stappenplan ben je binnen no-time klaar en zijn je nagels weer blanco. Tijd voor de volgende kleur!

1.Gellak verwijderen: de voorbereiding

1. Voordat je begint met het verwijderingsproces raden we je aan om een handdoek of placemat op je tafel te plaatsen, om de ondergrond van je werkvlak te beschermen.

2. Breng de Smooth Operator Cuticle Oil aan op je nagelriemen om ze te beschermen tegen de hardheid van de aceton in de Rapid Remover, die je later zal gebruiken.

2. Verwijderen

1. Gebruik de No Bluff Buffer om de Love On Top Coat eraf te vijlen. Zorg dat je niet teveel van de kleurlak verwijdert, anders kunnen je nagels beschadigen.

2. Druppel een ruime hoeveelheid van de Spic And Span Remover op de Rapid Remover Wraps.

3. Wikkel de Rapid Remover Wraps om je vingertoppen heen en laat ze 10-15 minuten inweken.

Tip: warmte versoepelt en versnelt het verwijderingsproces. Gebruik een kruik of een

opgewarmde handdoek om je nagels warm te houden.

4. Verwijder de Rapid Remover Wraps met een draaiende beweging.

5. Daarna verwijder je de overgebleven gellak met de Wonder Wood Stick.

Tip: warmte versoepelt en versnelt het verwijderingsproces. Gebruik een kruik of een opgewarmde handdoek om je nagels warm te houden.

6. Verwijder de Rapid Remover Wraps met een draaiende beweging.

7. Daarna verwijder je de overgebleven gellak met de Wonder Wood Stick.

Let op: druk niet te hard en gebruik geen alternatieve verwijderingsmethoden om

beschadigingen te voorkomen.

3. Naverzorging

 

Laat je niet van de wijs brengen door overgebleven stukjes van de All About That Base Coat, deze kun je voorzichtig eraf vijlen met de No Bluff Buffer. Breng een transparante lak aan en smeer je nagelriemen nogmaals in met de Smooth Operator Cuticle Oil als je niet meer van plan bent om een nieuwe gellak aan te brengen.

0
Winkelmand